Om PARK

Piteå Amatörradioklubb (PARK) har i dagsläget runt 20 medlemmar. Många är pitebor, förstås, men vi har också medlemmar från Luleå och andra platser. Antalet ligger ganska konstant - någon kommer till, en och annan faller ifrån.

Någon egen klubblokal har vi tyvärr inte. Däremot har vi tillgång till ett uttjänt vattentorn, beläget i centrala Piteå. På toppen av detta finns vår antennpark, såväl för kortvåg som för högre frekvenser.  Dessutom finns där en kur, 4 kvm stor, som används som klubbshack. Här kan man, om man vill, lufta klubbsignalen SK2AZ. I kuren finns även repeaterutrustning.

Målet är förstås att så småningom hitta en lämplig klubblokal. Förslag och idéer förs fram emellanåt, men oftast stupar det på att kostnaden blir för hög. Liksom för många andra små föreningar så är det ekonomin som sätter gränserna för vad som kan göras. Men vi har inte gett upp hoppet - en dag så...

PARK driver fyra repeatrar: R0 och RU0 i Piteå, R2 och RU10 i Luleå. Samtliga har SK2AZ/R som callsign. Ansvariga är Peter / SM2UMH och Micke / SM2VBK.

Här nedan följer lite snabbfakta om PARK:
Klubbsignal: 
SK2AZ
Antal medlemmar: Runt 20 st.
Klubblokal: "DX-kuren" på Klubbgärdets vattentorn, Piteå. 
Möten: När det behövs.
QSL-mottagare: Tommy / SM2JQO.
Medlemsavgift: 150 :- per år.
Postgiro: 436 67 11 - 2

Är du intresserad av att bli medlem i PARK och stödja klubben i att underhålla och driva repeatrar och länksystem?

Enklast blir du medlem genom att betala in medlemsavgiften på vårt postgirokonto. Ange namn, adress och call (om du har). Din E-postadress kan också vara bra att veta.

Intresserad av amatörradio i allmänhet? Tag kontakt med någon i styrelsen så hjälper vi dig.

/Styrelsen

 

Välkommen!

Du har nu kommit till Piteå Amatörradioklubbs hemsida. 
Här kan du läsa om klubben, våra aktiviteter och en del annat smått och gott. Vi hoppas att du skall hitta vad du söker, och att din vistelse hos oss blir givande.

Om du är intresserad av amatörradio eller undrar över något som har med klubbens verksamhet att göra så går det bra att ta kontakt med klubbens orförande Urban / SM2SXA.

BuiltWithNOF

SK2AZ - den “lilla” klubben med de stora möjligheterna.......

P.A.R.K
Piteå Amatör Radio Klubb.

logo_ssa
sk2az_logo#4